€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

Parkeerplaats huren in Eindhoven

Wil je een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren in Eindhoven? Op een betrouwbare locatie? Parkgenoot heeft in Eindhoven verschillende parkeerplaatsen beschikbaar, goed verspreid over de stad. Nooit meer zoeken, niet te veel betalen. Je huurt je eigen parkeerplek voor de periode die jou past. Voor je auto of motor. Op basis van een flexibel abonnement of voordelig maandcontract.

Parkeren in Eindhoven, zó makkelijk kan dat zijn

Eindhoven is een van de drukkere steden van Nederland. Dagelijks bewegen zich meer dan een half miljoen bewoners en duizenden forenzen door de stad waar veel internationale bedrijven en instituten kantoor houden. Je kunt je dus voorstellen dat de druk op de parkeercapaciteit groot is.

Geen parkeervergunning in Eindhoven en toch zorgeloos parkeren?

Zonder geldige parkeervergunning in Eindhoven is het vinden van een geschikte plek voor je auto een extra uitdaging. Immers, in vrijwel alle stadsdelen geldt een gebiedsgebonden vergunningensysteem. Daar komt bij dat een parkeervergunning in Eindhoven elk jaar duurder wordt. Het einde van deze opwaartse spiraal is nog lang niet in zicht. Heb je in Eindhoven geen naam- en kentekengebonden parkeerlicentie, dan ben je afhankelijk van beschikbare plaatsen in de diverse parkeergarages of dure parkeerplekken op straat. Dat moet je vaak vooraf regelen.

Huur gewoon een vaste of tijdelijke parkeerplaats

Van die zorg ben je af door een vaste of tijdelijke parkeerplaats te huren. Dat kan bij ons al vanaf één maand. Voor een betaalbare prijs. Zoektochten, defecte parkeerautomaten, het risico van een parkeerbon of wielklem, het is allemaal verleden tijd. Goedkoop parkeren in Eindhoven regel je met een flexibel Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats.

Het aantal beschikbare parkeerplaatsen in Eindhoven blijft toenemen!

Parkgenoot staat voor gemakkelijk en veilig parkeren in Eindhoven, tegen een betaalbare prijs. Dat verklaart waarom steeds meer automobilisten van onze parkeerservices gebruik maken. Daarmee groeit het aantal beschikbare parkeerplaatsen in Eindhoven. De komende tijd blijven we uitbreiden. Stuur ons een mail als je op de hoogte wilt blijven van nieuwe parkeerlocaties in Eindhoven.

Ons aanbod van geschikte, goed bereikbare en veilige parkeerfaciliteiten in Eindhoven groeit nog steeds. Daardoor vind je bij ons altijd een betaalbare parkeeroplossing voor je auto of motor in de buurt van waar je werkt of woont. Bovendien is er bij onze parkeerplaatsen in Eindhoven altijd op loopafstand openbaar vervoer aanwezig.

Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats

Het idee achter het Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats is dat jij je auto of motor altijd op een veilige en prettige manier kwijt kunt. Of je nu woont of werkt in Eindhoven, je eigen parkeerplaats in Eindhoven is snel geregeld. Een betere parkeeroplossing in de enige grote stad aan zee vind je nergens. Je huurt voor een maand en kiest daarna of je je recht op een vaste parkeerplaats in Eindhoven wilt verlengen. In dat geval geven we jou voorrang.