€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

Parkeerplaats huren in Rotterdam

Ben je op zoek naar een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Rotterdam? Op een betrouwbare locatie? Parkgenoot heeft in vrijwel alle wijken van de havenstad parkeerruimte beschikbaar. Nooit meer zoeken, niet te veel betalen. Bij ons huur je voor je auto of motor een eigen parkeerplek in Rotterdam. De minimale huurperiode is een maand, de voorwaarden zijn simpel. Bekijk de mogelijkheden en sluit een flexibel maandcontract af.

Parkeren in Rotterdam? Dat kan ook zonder ergernis

Soms is het een bron van ergernis, een geschikte parkeerplaats vinden in die bruisende stad aan de Nieuwe Maas. Niet zo vreemd, in een stad die bijna 650 duizend inwoners telt en meer dan een miljoen toeristen per jaar trekt. Dat aantal stijgt nog steeds, want de skyline, de bijzondere architectuur, de musea en de havengeschiedenis trekken de aandacht in binnen- en buitenland. Rotterdam, de tweede stad van Nederland, biedt een sfeer om verliefd op te worden. Maar niet als je er vaak en voor langere tijd moet parkeren.

Je hoeft niet meer te wachten op een parkeervergunning in Rotterdam

Ben je van plan een parkeerverkeervergunning in Rotterdam aan te vragen? Besef dan dat de prijs daarvan elk jaar omhoog gaat. Bovendien is de kans groot dat je voor je parkeervergunning in Rotterdam op een wachtlijst terechtkomt. En dan nog iets. Zelfs áls je als bewoner of forens een parkeerontheffing of parkeerkaart op je naam en kenteken hebt staan, is het maar zeer de vraag of je in het stadsdeel waar je mag parkeren snel een geschikte plek vindt. Parkeervergunningen in Rotterdam bieden geen enkele garantie, dus de zorg rond het vinden van een geschikte parkeerplaats blijft.

Huur gewoon een vaste of tijdelijke parkeerplaats

‘Dat gaat als kakken zonder douwen’, zegt de echte Rotterdammer als iets heel gemakkelijk gaat. En zo gemakkelijk gáát het huren van een vaste of tijdelijke parkeerplaats in Rotterdam als je het regelt bij Parkgenoot. Je huurt al een plaats bij jou in de buurt vanaf één maand. Voor een betaalbare prijs. Lange zoektochten om een geschikt en veilig plekje te vinden voor je auto of motor zijn verleden tijd. Parkeren met Parkgenoot is puur gemak.

Steeds meer beschikbare parkeerplaatsen in Rotterdam

Je vindt bij ons zowel overdekte als niet overdekte parkeerplaatsen in Rotterdam. Op steeds meer goed bereikbare en veilige locaties, verdeeld over de stad. Nooit meer zoeken naar een geschikte plek en je auto met een goed gevoel achterlaten? Je parkeerplaats in Rotterdam is goed geregeld bij Parkgenoot. Op de hoogte blijven van nieuwe parkeerlocaties in Rotterdam? Stuur ons een mail.

Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats

Het unieke voordeel van ons Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats is dat jij je auto altijd direct kwijt kunt, op een vaste, vertrouwde en veilige parkeerplek. Of je nu woont of werkt in dé havenstad van Nederland, je eigen parkeerplaats in Rotterdam is snel geregeld. Een betere parkeeroplossing in de stad met zijn skyline van internationale allure en swingende Koopgoot vind je nergens. Je huurt voor een maand en kunt je contract daarna op elk gewenst moment opzeggen.

Ons aanbod van geschikte, goed bereikbare en veilige parkeerfaciliteiten in Rotterdam groeit nog steeds. Daardoor vind je bij ons altijd een betaalbare parkeeroplossing voor je auto of motor in de buurt van waar je werkt of woont. Bovendien liggen onze parkeerplaatsen in Rotterdam altijd op loopafstand van openbaar vervoer.

Vind jouw parkeerlocatie in havenstad Rotterdam

Bij Parkgenoot kun je op verschillende locaties een parkeerplaats huren. Voor de duur die jou past. Ons aanbod blijft zich uitbreiden en vernieuwen. Snel een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren? Voer een Rotterdamse wijk, straatnaam of postcode in en kies je locatie.