€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

€..
Laden...

Laden...

Parkeerplaats huren in Utrecht

Wil je een vaste of tijdelijke parkeerplaats huren in Utrecht? Op een betrouwbare locatie? Parkgenoot heeft in Utrecht verschillende parkeerplaatsen beschikbaar, goed verspreid over de stad. Nooit meer zoeken, niet te veel betalen. Je huurt je eigen parkeerplek voor de periode die jou past. Voor je auto of motor. Op basis van een flexibel abonnement of voordelig maandcontract.

Parkeren in Utrecht, zó makkelijk kan dat zijn

Utrecht is een van de drukkere steden van Nederland. Dagelijks bewegen zich meer dan een half miljoen bewoners en duizenden forenzen door de stad waar veel internationale bedrijven en instituten kantoor houden. Je kunt je dus voorstellen dat de druk op de parkeercapaciteit groot is.

Je hoeft niet meer te wachten op een parkeervergunning in Utrecht

Ben je van plan een parkeerverkeervergunning in Utrecht aan te vragen? Besef dan dat de prijs daarvan elk jaar omhoog gaat. Bovendien is de kans groot dat je voor je parkeervergunning in Utrecht op een wachtlijst terechtkomt. En dan nog iets. Zelfs áls je als bewoner of forens een parkeerontheffing of parkeerkaart op je naam en kenteken hebt staan, is het maar zeer de vraag of je in het stadsdeel waar je mag parkeren snel een geschikte plek vindt. Parkeervergunningen in Utrecht bieden geen enkele garantie, dus de zorg rond het vinden van een geschikte parkeerplaats blijft.

Huur gewoon een vaste of tijdelijke parkeerplaats

Van die zorg ben je af door een vaste of tijdelijke parkeerplaats te huren. Dat kan bij ons al vanaf één maand. Voor een betaalbare prijs. Zoektochten, defecte parkeerautomaten, het risico van een parkeerbon of wielklem, het is allemaal verleden tijd. Goedkoop parkeren in Utrecht regel je met een flexibel Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats.

Steeds meer beschikbare parkeerplaatsen in Utrecht

Je vindt bij ons zowel overdekte als niet overdekte parkeerplaatsen in Utrecht. Op steeds meer goed bereikbare en veilige locaties, verdeeld over de stad. Nooit meer zoeken naar een geschikte plek en je auto met een goed gevoel achterlaten? Je parkeerplaats in Utrecht is goed geregeld bij Parkgenoot. Op de hoogte blijven van nieuwe parkeerlocaties in Utrecht? Stuur ons een mail als je op de hoogte wil blijven van onze nieuwe parkeerlocaties in Utrecht.

Ons aanbod van geschikte, goed bereikbare en veilige parkeerfaciliteiten in Utrecht groeit nog steeds. Daardoor vind je bij ons altijd een betaalbare parkeeroplossing voor je auto of motor in de buurt van waar je werkt of woont. Bovendien is er bij onze parkeerplaatsen in Utrecht altijd op loopafstand openbaar vervoer aanwezig.

Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats

Het idee achter het Parkgenoot Maandcontract Parkeerplaats is dat jij je auto of motor altijd op een veilige en prettige manier kwijt kunt. Of je nu woont of werkt in Utrecht, je eigen parkeerplaats in Utrecht is snel geregeld. Een betere parkeeroplossing in de enige grote stad aan zee vind je nergens. Je huurt voor een maand en kiest daarna of je je recht op een vaste parkeerplaats in Utrecht wilt verlengen. In dat geval geven we jou voorrang.