Over ons

Wat is Parkgenoot?

Parkgenoot is het online platform voor het vinden en huren van veilige en betaalbare parkeerplaatsen. Wij helpen huurders op een zo efficiënt mogelijke manier aan een vaste of tijdelijke parkeerplek, met een opzegtermijn al vanaf één maand. Door het landelijke aanbod hebben we veelal een fijne parkeerplek in de buurt! Nooit meer lang zoeken of ver lopen, geen verloren tijd of boetes: Parkgenoot is jouw trouwe parkeergenoot.

Hoe is Parkgenoot ontstaan?

Parkgenoot is in 2019 opgezet door drie ondernemende automobilisten die constateerden dat er veel parkeerplaatsen niet of op de verkeerde manier worden gebruikt. Zo zijn er mensen die om persoonlijke of zakelijke redenen op zoek zijn naar een vaste of tijdelijke parkeerplaats. Eigenaren van oldtimers willen hun kostbare bezit veilig kunnen parkeren, er is een grote behoefte aan een betrouwbare oplossing voor auto’s die gebruikt worden voor woon-werkverkeer en vaak geven gemeentes geen tweede parkeervergunning uit wat knap lastig kan zijn bij meerdere auto's in het gezin. Bewoners willen dichtbij huis parkeren maar vinden geen geschikte plek. Hinderlijk parkeren, dubbel parkeren, verboden te parkeren zijn geen optie. Om voor eens en altijd aan die vraag naar een goede parkeerplaats te kunnen voldoen is Parkgenoot opgericht.

Het team

Team Parkgenoot is een klein maar ambitieus team dat het als haar missie ziet om in geheel Nederland de automobilist parkeerplaatsen aan te bieden. Wij werken klantgericht om huurder snel en efficiënt aan een gewenste parkeerplek te helpen. Huurders hebben één aanspreekpunt voor vragen, informatieverzoeken of assistentie. Parkgenoot is telefonisch te bereiken op 085 060 84 46 en via mail op huur@parkgenoot.nl.